Spørgsmål & Svar om foldegardiner

Her har vi samlet de spørgsmål vi ofte får vedrørende foldegardiner.

Kan mine foldegardiner skræddersyes efter mål?

Leder du efter et foldegardin i mål, som ikke er her på siden, syer vi det gerne specielt til dig uden ekstra beregning.

Ønsker du fx et foldegardin på 100x180 cm vælger du den nærmeste lidt bredere variant: 125x180 cm og lægger den i kurven. Skriv derefter dine specialmål i bemærkningsfeltet.

Hvor lang leveringstid er der på foldegardiner?

Leveringstid for bestilte foldegardiner er ca. 14 dage.

Foldegardinet er en bestillingsvare, som vi tager hjem specielt til dig. Efter gældende lovgiving er der ikke fortrydelsesret ved bestillings køb, det er derfor ikke muligt at returnere disse varer.

Gardiner kan derfor IKKE returneres eller byttes da de bliver syet op som bestillingsvarer.

Levering

Vi leverer dine foldegardiner gratis til din nærmeste pakkeshop. Gardiner over 200 cm i bredden bliver leveret med PostNord.

Hvordan tager jeg mål til foldegardiner?

Se vores guide til opmåling af foldegardiner her >>

Hvordan hænger jeg foldegardiner op?

Foldegardiner med kædetræk og foldegardiner med snoretræk monteres med to forskellige metoder. Rikke Fick viser dig hvordan du hænger foldegardiner op her >>

Kan foldegardiner kan forbedre akustikken i et rum?

Foldegardiner syes i stof, hvilket gør dem lydabsorberende, fordi tekstiler absorberer lyd. Uanset om du vælger dem i et tungt eller let materiale, vil du opleve, at lyden bliver bedre i det pågældende rum.

Tager foldegardiner meget lys?

Sammenlignet med persienner, panelgardiner og lange stofgardiner, der hænger på hver sin side af vinduet, tager foldegardinerne ikke meget lys.

Vælg evt. foldegardiner i vores smukke hvide transparente hør.

Kan foldegardiner skærme fuldstændigt for lys?

Skal dit foldegardin anvendes til mørklægning eller du blot ønsker et lidt kraftigere gardin tilbyder vi også foring af gardinet både i almindeligt. foer og mørklægningsfoer.

Hvad er fordelen ved foldegardiner med snoretræk?

Ved foldegardiner med snoretræk bruger man en snor til at hejse gardinet op og ned. Fordelen ved at vælge snoretræk er, at snoren er forholdsvis diskret.

Ulempen er, at snoren følger gardinet. Dette vil sige, at snoren er kort, når gardinet er foldet ud, og at den er lang, når gardinet er foldet sammen.

Hvad er fordelen ved foldegardiner med kædetræk?

Foldegardiner med kædetræk har en kæde frem for en snor til at regulere gardinet med. Fordelen ved at vælge gardiner med kædetræk er, at kæden altid har den samme længde, uanset hvor højt eller lavt gardinet er. 

Kan foldegardiner vaskes?

Da Made By Fick foldegardiner er syet i stof, samler de støv – især hvis de hænger i soveværelset eller børneværelset, hvor der er sengetøj og andre tekstiler, som også tiltrækker støv. Vores foldegardiner kan let tages ned og vaskes i vaskemaskinen eller du kan vælge at sende dem til rens. 

Det er en god ide at få forvasket textilet du vælger til dit foldegardin, hvis du ønsker at maskinvaske dem. På den måde sikrer du dig at de ikke krymper. Det kan tilvælges i købsprocessen.

Har du andre spørgsmål eller særlige ønsker til dine foldegardiner?

Ring på 4242 1657 eller skriv på info@madebyfick.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt.