Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Salg

Alle priser er oplyst i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms. Den oplyste pris på bestillingstidspunktet er den gældende.

Generelt

Du skal læse vores handelsbetingelser inden brug af websitet. Ved brug af dette website accepterer du samtidig vores handelsbetingelser.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på websitet. Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Made By Fick og køb på websitet er underlagt Dansk lovgivning.

Betaling

Made By Fick kan du handle med følgende kort:

  • MobilePay
  • Dankort & Visa/Dankort
  • Visa & Visa Electron
  • Mastercard
  • ApplePay

Kort -og bankgebyrer oplyses inden køb. Transaktionsgebyrer overstiger ikke de af PBS fastsatte gebyrer. Beløbet trækkes først fra betalingskortet, når varerne er klar til afsendelse.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort som Visa/Mastercard og PayPal eller MobilePay, reserveres beløbet med det samme i op til 30 dage.
 Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) Vi hæver beløbet, når vi sender varen.
eller

2) Hvis ordren annulleres, når pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Oplever du problemer med at betale online?

Det skyldes ofte at dit betalingskort ikke er 2 faktor godkendt. Dette postyr er sat i værk for at sikre, at det rent faktisk er dig, der vil købe en given vare på nettet, og ikke bare én, der har stjålet dine kreditkortoplysninger.

Vi linker derfor til en artikel, hvor bliver du guidet igennem, hvordan du får tilmeldt dig de forskellige sikkerhedsløsninger, så du er klar til at handle på nettet.

Læs mere her >>

Hvornår er varen købt?

De varer der er lagt i kurven er ikke købt, før du har trykket ”betaling” og derefter indtastet dine kreditkort oplysninger: Når du har trykket ”betal”, og kreditkortudstederen har godkendt dine kreditkort oplysninger, er varen registreret som købt. Made By Fick forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer indtil hele købssummen er fuldt erlagt.

Sikkerhed

Køber du med betalingskort kan du til enhver tid gøre indsigelse i din bank, hvorefter banken sikrer din tilbagebetaling, såfremt du ikke har modtaget den aftalte vare. Banken har mulighed for at tilbagebetale dig og trække pengene fra netbutikken.

Lager

Alle varer i Made By Fick webshoppen er bestillingsvarer.

Leveringstid

Leveringstid for bestilte foldegardiner er ca. 14 dage.

Fragt

Vi leverer dine foldegardiner gratis til din hjemmeadresse eller nærmeste pakkeshop.

Du kan også vælge at hente din ordre i butik Fick-Co Interior, Gammel Kongevej 148, Frederiksberg.

Fortrydelsesret

Foldegardiner er en bestillingsvare, som vi tager hjem specielt til dig. Efter gældende lovgiving er der ikke fortrydelsesret ved bestillings køb, det er derfor ikke muligt at returnere disse varer.

Reklamation

Fick-co yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.

Herunder fabrikations og materialefejl ved almindelig anvendelse af varen.

Hvad er ikke omfattet reklamation?

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage opstået af forkert betjening, ringe vedligeholdelse eller uautoriserede indgreb.

Der kan være små kosmetiske afvigelser som ikke omfatter reklamation, som fstrukturforskelle i hørstof vævningen.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt i Fick-co’s webshop overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Beskadigede varer

Når du modtager din bestilling fra fragtmand, afhenter på posthus eller GLS afhentning skal du straks nægte modtagelse hvis pakken er beskadiget, eller hvis du kan høre noget er gået itu i pakken. Alle transportskader skal meddeles Made By Fick hurtigst muligt.

Hvis du ikke straks gør indsigelse, når der er synlige fejl på pakken, kan der opstå tvivl om hvor leverancen er blevet beskadiget, og du kan risikere at selv hæfte for beskadigelsen. Hvis du kan se mindre skader på pakken, kan du bede fragtmanden skrive, at ”der modtages med forbehold for skader”.

Behold al emballage. Det skal bruges som dokumentation, hvis der skal stilles krav mod fragtfirmaet.

Tag venligst billeder af skaden og emballagen og kontakt os.

Generelle forbehold

Hvis du bestiller gardiner til det samme rum ad flere omgange, så vær opmærksom på at hør er et naturmateriale og nuancerne kan variere en smule fra stofrulle til stofrulle.

Vi tager forbehold for: tastefejl, udsolgte varer, udgåede varer, afgiftsændringer, prisstigninger fra leverandører, Force Majeure.